Vegan handcreme

Onze Geschiedenis

By Robins is ontstaan vanuit het idee dat onze handen het verdienen om goed verzorgd te worden, omdat we ze voor zoveel dingen nodig hebben. Dit is het verhaal over hoe het merk tot leven kwam, verteld door onze oprichter.

Toen ik opgroeide, leerde mijn moeder me hoe belangrijk huidverzorging is, en in het bijzonder handverzorging. Ze zei altijd dat het belangrijk was om voor je handen te zorgen, omdat dit het lichaamsdeel is dat je werkelijke leeftijd onthuld. Daarom had ze altijd haar handcrème bij zich, waar we ook naartoe gingen.

Dit heeft ertoe geleid dat handverzorging op jonge leeftijd in mijn schoonheidsroutine werd opgenomen, en naarmate ik ouder werd, werd de interesse in huidverzorging alleen maar groter. Ik ontdekte dat het meest gebruikte lichaamsdeel het meest verwaarloosd wordt. Ik vroeg me af: waarom verzorgen we ons gezicht zo goed, maar als het op onze handen aankomt, die de hele dag worden blootgesteld, vergeten we ze volledig?

Handverzorging voor extreem droge handen, de vegan handcreme helpt tegen kloven in handen

Het Merk

By Robins is ontstaan vanuit het idee dat het meest gebruikte lichaamsdeel recht heeft op de juiste verzorging, met als doel een gevoel van empowerment over te brengen via hun producten en ervaring. 

Wij zijn ervan overtuigd dat we met zorg producten kunnen maken die niet alleen waardevol zijn voor ons lichaam, maar ook inspirerend voor de mensen om ons heen. Ons merk is gebaseerd op zorgvuldigheid en dat zie je terug in onze producten, materialen en houding. 

Beste handcreme droge handen, trekt snel in en heeft een neutrale parfum

Ons Eerste Product

Ons eerste product is ontworpen om de handen goed te verzorgen en er goed uit te laten zien. Een hydraterende handcrème kwam tot leven. 

De zon is de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige veroudering van de huid, dus het was belangrijk dat de handcrème een zonnebeschermingsfactor had. Bovendien moest de handcrème anti-aging eigenschappen hebben, want in onze twintiger jaren wordt er minder collageen aangemaakt, wat fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt. 

We hebben nauw samengewerkt met onze productontwikkelaar en elk ingrediënt geselecteerd voor zijn individuele kracht, resulterend in onze Signature Hand Cream SPF 15.  

Handcreme SPF

Onze Signature Hand Cream SPF 15

De gekozen ingrediënten kwamen samen in een vegan crème die snel intrekt en de handen hydrateren en voeden. Antioxidanten zoals Avocado-olie en Jojoba olie in combinatie met Hyaluronzuur maken de crème buitengewoon hydraterend voor de huid.

We hebben ervoor gekozen om onze Signature Hand Cream SPF 15 in een airless fles te laten verpakken, zodat de kwaliteit van de crème behouden blijft. De luchtdichte fles voorkomt dat de crème te veel in contact komt met lucht, verlengt de houdbaarheid met 15% en voorkomt verspilling door het pompsysteem. Dankzij de airless fles is de handcrème licht van gewicht, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. 

Nu Kopen