General Information

Contact Informatie

Voor vragen of feedback kun je contact opnemen via info@byrobins.com

Betalingsmogelijkheden

Betalingen kunnen worden voldaan via de grote creditcardmaatschappijen, Shop Pay, Apple Pay, Google Pay, Bancontact en iDEAL.

Verzend- en retourbeleid

Onze producten worden allemaal verzonden vanuit Nederland via een veilige traceerbare verzendmethode. We verzenden naar alle landen van de Europese Unie. Binnen Nederland duurt de verzending meestal 1-3 dagen, voor andere landen moet je rekening houden met een levertijd van 5-10 dagen. De exacte verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

We hopen dat je blij bent met je bestelling, mocht je het product willen retourneren, bieden we een terugbetaling aan. Om een retour te regelen, kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail sturen naar info@byrobins.com om een retour aan te vragen. In deze e-mail dien je het ordernummer, de product(en) die je wilt retourneren, je naam, telefoonnummer, e-mailadres, afleveradres en de reden van retournering te vermelden. De artikelen moeten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele kartonnen verpakking worden geretourneerd. Retouren die niet aan deze vereisten voldoen, worden niet terugbetaald. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn.

Privacybeleid

We vinden je privacy belangrijk en doen er alles aan om je persoonlijke gegevens te beschermen. Hier vind je onze volledige privacyverklaring.

Contact

Contactformulier